Termékeink

Hívjon minket!

(+36) 70-604-05-51

Segítünk!

Legyen szó bármilyen ablakról, ajtóról vagy árnyékolóról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Tekintse meg termékeinket!

Cégünk nem csak nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, hanem a megrendelt termékek beépítésével is.

A nyílászáró cseréje után előfordulhat, hogy visszajavításra van szükség, illetve a fal vagy ablak nyílást igény szerint méretre alakítjuk.

  • Purhab nélkül építették be a nyílászárót?
  • Félkész állapotban hagyták a munkát?
  • Nem zárható a nyílászáró?
  • Beázik az ablak?
  • Elszakadt a gurtni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Nekünk az a cél, hogy Ön elégedett legyen. Csak akkor cseréljük a nyílászárót, ha a régit nem tudjuk megmenteni.

Bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtó gyártása, szerelése kiemelt odafigyelést igényel, hiszen magas biztonsági követelményeknek kell megfelelnie. A műanyag bejárati ajtók előnyei, hogy az alumínium ajtóknál olcsóbbak, viszont ugyanúgy kiváló hőszigetelésű és nagy biztonsággal rendelkező ajtók. A bejárati ajtó beépítése műanyag bejárati ajtó küszöb felhasználásával történik.

Ablak, erkélyajtó

A műanyag ablak kiválasztásakor sokan elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások a nyílászáró funkcióit részesítik előnyben: minél több világosságot, friss levegőt engedjenek be a külső tértől elhatároló ajtók, vagy műanyag ablakok. Ugyanakkor minél jobb legyen a hő és hangszigetelésük. Rendelkezzenek a falak penészesedését megelőző résszellőzővel, vasalatuk legyen strapabíró, precíz. Mi kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek mindezen követelményeknek megfelelnek.

Párkány, könyöklő

A műanyag nyílászárókhoz leginkább a szintén műanyag külső belső könyöklőt ajánljuk, színtartóságuk, könnyű szerelhetőségük és együttes harmonizálásuk miatt. Az ablakok beépítése nemcsak a rögzítéssel és PUR hab szigeteléssel ér véget. Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett. 

Redőnyök, szúnyoghálók

Új ház építésénél már előre kialakítható a redőnytok helye, mely a nyílászáró fölött helyezkedik el úgynevezett vakolható tokos redőny. Így a redőny tokja nem takar be az ablakfelületbe, később szigetelhető és színezhető. A redőny tokszerkezetének elején Hungarocell található, ami megkönnyíti a vakolást. A rejtett tokos redőnyöknél semmilyen kapcsolat nincs a lakás beltere és a vakolható tokos redőny között, mert a redőny szerviznyílása a lakáson kívül helyezkedik el.

Szellőztető rendszerek

A lakások tömeges energetikai korszerűsítésének kezdete óta jelentősen megugrott azok száma, akik a falakon, sarkokban megjelenő penész miatt panaszkodnak. A penész megjelenése az esetek túlnyomó többségében a nem kielégítő légcserére vezethető vissza. Az energetikai korszerűsítéssel és az életvitelünk esetleges változásával nagymértékben megnőtt a lakások páratartalma. Hiába a szigetelés, annyira magas a páratartalom, hogy az lecsapódik a falakon, ablakokon.

Tetőtéri és tetősík ablakok

Tetőterek esetén leggyakrabban a tetősíkablakok használatosak. Működtetésüket tekintve igen széles választékban kaphatóak: az egyszerű billenő változatoktól a felnyílóig, de választhatjuk a panoráma funkciós tetőablakot is. Mivel a tetőtérben amúgy is korlátozottabb a hasznos terület, mindenképpen érdemes olyan ablakot választani, amely minél több helyet hagy a tetőtérben, azaz nem nyílik be oda: ilyenek a speciálisan billenő, felnyíló tetőablakok. 

Aludjon abszolút békében Ébredjen a ragyogó napsütésre

Scroll to Top