Szolgáltatásaink

Hívjon minket!

(+36) 70-604-05-51

Segítünk!

Számíthat cégünkre a nyílászárók, árnyékolástechnikai megoldások és kiegészítők beépítése mellett a kisebb hibajavítások elvégzésében is. 

Bármilyen formájú, méretű nyílászárót szeretne, biztosan találunk rá megoldást. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az összes nyílászárónk a lehető legjobb minőségű anyagokból készül, ráadásul garanciát vállalunk rájuk.

Bármiben is van szüksége segítségre, állunk rendelkezésére. Tőlünk megrendelheti a termékeket szereléssel együtt vagy anélkül.

Budapesten belül ingyenes, gyors kiszállást biztosítunk megrendelőinknek.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai eszközök javítása, beállítása

Sokszor előfordulhatnak kisebb, de annál idegesítőbb problémák a nyílászárókkal és az árnyékolástechnikai eszközökkel kapcsolatban. Ilyenek például.: Kattogás, nem záródik rendesen, egyszerre bukik-nyílik, elszakadt a gurtni stb. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk orvosolni a problémát!

Nyílászárók, árnyékolástechnikai eszközök beépítése, cseréje

Cégünk nem csak nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, hanem a megrendelt termékek beépítésével is. Műanyag, fém, és fa ablak, ajtó szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, zár szerelés, vasalat csere, redőny, szúnyogháló.

Homlokzati hőszigetelés

A hőszigetelés egy olyan műszaki fejlesztés, amely az élet számos terüetén érezteti a pozitív hatását és növeli az ingatlan értékét. Akár hűteni, akár fűteni szeretné az ingatlanát ha nincs megfelelő szigetelés, az energia jelentős része a szabadba áramlik, azaz olyan mintha az utcát hűtené, vagy fűtené. Ezzel rengeteg pénzt ereget hónapról hónapra, évről évre a szabadba, amelyet akár nyaralásra is költhetne. 

Pest megyében és Budapest egész területén a kiszállás díjtalan!

Scroll to Top