Beépítés, csere

Hívjon minket!

(+36) 70-604-05-51

Egy ablakcsere túlzás nélkül képes megváltoztatni a család mindennapjait és növelni az életszínvonalát.
Ha ugyanis nem jó minőségű ablakaink vannak vagy nem szakértő módon lettek beépítve, az számos módon tudja megkeseríteni a család életét. Elég csak a beáramló hidegre vagy a kintről beszűrődő hangzavarra gondolni.
Ilyenkor indokolttá válik az ablakok cseréje vagy a legjobb, ha már az építkezéskor, elsőre jól választunk.

Nyílászáró csere menete:

A nyílászáró csere az ajánlatkéréssel kezdődik. Amennyiben elfogadja az ajánlatunk, úgy kollégánk helyszíni felmérést végez a nyílászárók pontos méretei végett. Miután a nyílászárók legyártásra kerültek, értesítjük a megrendelőt, hogy elkészült a megrendelt nyílászáró és egyeztetjük a beépítés időpontját.

Ahhoz, hogy az új nyílászárót beépíthessük, sok esetben szükség van a régi nyílászáró eltávolítására. Mielőtt a nyílászáró csere elkezdődik, fontos a helyiségben lévő tárgyakat letakarni, elvinni a helyiségből, hogy a munka során keletkezett portól megvédjük őket, emellett az adott helyiségben szabaddá tenni a munkaterületet, hogy a nyílászáró elemei elférjenek, mivel a nyílászáró keretének összeszerelése után egy nagyobb méretű elem keletkezik.

Miután a régi nyílászáró szárnyait eltávolították szakembereink, elkezdik kisebb és nagyobb méretű darabokra vágni az előző nyílászáró tokját, ami azért is fontos, hogy a lehető legkevésbé sérülhessen a vakolat és a fal. Az eltávolított elemeket cégünk elszállítja. Ahhoz, hogy az új nyílászáró beépítése megkezdődhessen, ki kell takarítani a törmeléktől a nyílászáró jövőbeni helyét, valamint pormentesíteni kell azt.

A nyílászáró csere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi nyílászárók bontása során a falon keletkezett sérülések miatt.

Természetesen a nyílászáró beépítés redőny, reluxa, roletta vagy szúnyogháló szereléssel együtt is rendelhető!

Rendelhető kiegészítők:

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot és kollegánk hamarosan jelentkezni fog e-mailben vagy telefonon.

Scroll to Top